Hi, Ik ben Ingrid Leystra, 31 jaar en voor de liefde het prachtige Friesland omgeruild voor Voorburg. Ook hier geniet ik volop en help ik veel lokale ondernemers op het gebied van social media en fotografie. Dit betekend ook dat ik in het dagelijks leven hier veel mee bezig ben. Zo maak foto's (sfeerfotografie/productfotografie), pak ik social media op van een aantal klanten, teken ik graag en maak ik graag mooie bewegende beelden, videografie dus.

 

Daarnaast vind ik het heel fijn om op mijn surfplank op het water mijn hoofd leeg te maken en te genieten van de zee, strand en de heerlijke golven. En dat combineren met prachtige reizen is natuurlijk helemaal top! Ook dan nemen we (mijn vriend en ik) lekker veel gear mee om zo mooie plaatjes te schieten en natuurlijk te genieten van al het moois om ons heen. 

 

Verder vind ik in mijn werk persoonlijk contact erg belangrijk, open en eerlijke communicatie zorgt voor de beste resultaten. Wil je meer weten over mij of wat ik voor je kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Weet dat er heel veel mogelijk is!